Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Producator
Accelera
Achilles
Aeolus
Altenzo
Amtel
Annaite
Apollo
Atturo
Austone
Avon
Barum
BF Goodrich
Blacklion
Bridgestone
Continental
Contyre
Cooper
Cordiant
Dayton
Debica
Doublestar
Dunlop
Durun
Effiplus
Energizer
Falken
Federal
Firenza
Firestone
Fulda
General tire
Gislaved
Goodride
Goodyear
Grenlander
Gripmax
GT Radial
Haida
Hankook
Headway
Hercules
Hifly
Horizon
Infinity
Interstate
Invovic
Ironman
Jinyu
Kelly
Kenda
Kingstar
Kleber
Kormoran
Kumho
LANDSAIL
Lassa
Laufenn
LingLong
Marangoni
Matador
Maxxis
Mazzini
Metzeler
Michelin
Mirage
Motrio
Nankang
Nereus
Nexen
Nitto
Nokian
Ovation
Petlas
Pirelli
Premiorri
Radburg
Roadstone
RoadX
Rockstone
Rosava
Sailun
Sava
Semperit
SilverStone
Sportiva
Starmaxx
Sumitomo
Sunfull
Sunwide
Taitong
Tenax
Tigar
Toyo
Tracmax
Tri-Ace
Triangle
Tunga
Unigrip
Uniroyal
Viatti
Viking
Voltyre
Vredestein
Centara
Winda Boto
Windforce
Yokohama
Zeetex
Altai Shina
Belshina
Minerva
Taurus
Aurora
Tatko
Strial
Orium
Firemax
Powertrac
Strial
Waterfall
Tourador
Leao
Valleystone
Delinte
Intertrac
Firelion
Agate
Goform
Tourador
Zeta
Toledo
Torque
Fortune
Platin
Ascunde
Cauta

Anvelopele de iarna in Moldova si in lume sunt o garantie de confort si siguranta. Prin urmare, este important sa faceti analiza corecta atunci cand alegeti anvelopele. Expertii nostri vor fi bucurosi sa va ajute cu sfaturi cu privire la parametrii tehnici, precum si la costuri. Este foarte important pentru noi sa indeplinim asteptarile clientilor nostri si sa oferim cea mai buna alegere.

Factorii luati in considerare la evaluarea anvelopelor sunt in principal comportamentul rutier, confortul si rentabilitatea conducerii. Datorita experientei angajatilor nostri, puteti verifica modul in care un anumit model functioneaza cu adevarat pe diferite suprafete - uscate, umede, inzapezite sau noroioase.

Sunteti interesat de anvelope de iarna bune in Chisinau? Nu sunteti siguri care dintre ele se potrivesc pentru dvs.? Atunci contactati-ne!

Rezultatele cautarii: 29377 Sortare по:

Vine toamna, ceea ce inseamna ca este timpul sa cumparati anvelope de iarna in Moldova. Proprietarii destepti de masini stiu ca este cel mai bine de schimbat anvelopele masinii inainte de aparitia inghetului. La urma urmei, anvelopele de vara inceteaza sa fie elastice la temperaturi sub +7 ° C. Iar aderenta scade pe drumurile inghetate. Dar nu toata lumea in Chisinau se grabeste sa cumpere si sa-si instaleze cauciucuri de iarna noi la masina. Acest lucru duce la o crestere a numarului de accidente odata cu aparitia primei zapezi.

Anvelopele de iarna potrivite

Cauciucul moale si elastic ajuta miscarii sa fie stabila. Acest lucru se intampla chiar si in zilele in care temperaturile sunt extrem de scazute. Desigur, merita de cumparat anvelope de iarna noi in Chisinau. La urma urmei, compusul anvelopelor include componente care contin siliciu, uleiuri si tehnologii avansate.

Miscarea in timpul conducerii trebuie sa fie sigura si confortabila. De aceea, acordati atentie anvelopelor de iarna de la producatorii respectati la nivel mondial. Pentru a alege o optiune potrivita de anvelope, asigurati-va ca atrageti atentia la intervalul de temperatura potrivit exploatarii.

Vehiculele moderne trebuie sa fie echipate cu anvelope rezistente. Aceasta este singura modalitate de a circula pe drumuri inzapezite fara a afecta masina. Cumparati anvelope de iarna ieftine cu livrare in Chisinau la CasaAuto la un pret accesibil. Aceste anvelope asigura o distanta normala de franare si stabilitatea aderentei. De asemenea, datorita lor, prietenul vostru cu patru roti va demonstra caracteristici excelente de conducere - indiferent de teren si de conditiile meteorologice.

Сum sa alegi anvelopele de iarna noi

Astazi pe piata, anvelope de iarna noi ieftine sunt de vanzare intr-un sortiment foarte mare. Alegerea modelelor este atat de imensa incat ochii diverg. Este posibil sa luati orice produse straine. Datorita disponibilitatii diferitelor modificari, este destul de usor sa achizitionati o optiune ideala pentru conditiile de functionare, cerintele pentru o calatorie confortabila si sigura.

Atunci cand studiati ce anvelope de iarna sa cumparati online in Chisinau pentru o masina, ar trebui sa acordati o atentie deosebita duritatii cauciucului si modelului benzii de rulare. Stilul individual de conducere si conditiile climatice ale regiunii trebuie luate in considerare. Apropo de acestea din urma, in Moldova sunt destul de moi. Cu toate acestea, exista si ierni severe si aici. In ceea ce priveste modelul, acesta ar trebui sa aiba o adancime de 9-10 mm si sa afecteze principalele caracteristici ale anvelopelor. Cauciucuri de iarna bune au dame dreptu nghiulare esalonate, suruburi si varfuri.

De unde spoate cumpara anvelope de iarna noi online?

In magazinul nostru online puteti cumpara cauciucuri all season, cauciucuri de vara si anvelope de iarna ieftine noi in Moldova, produsele sunt de inalta calitate si se vind la cele mai avantajoase preturi. Personalul competent va va informa cu usurinta cu privire la toate intrebarile, va va ajuta sa alegeti cauciucuri noi de iarna si vor oferi informatii cuprinzatoare cu privire la metodele de plata disponibile.

Puteti achizitiona pneuri de iarna si cu livrare daca nu aveti suficient timp. Contactati-ne si cumparati numai ce e bun la un cost rezonabil!

Ce marci de anvelope de iarna sunt cele mai ieftine din Moldova?

Centrul de anvelope CasaAuto are o gama larga de anvelope de iarna, cele mai populare marci sunt:

Cand se instaleaza anvelope de iarna in Moldova?

Producatorii de anvelope de iarna recomanda instalarea anvelopelor de iarna atunci cand temperatura medie in timpul zilei scade, nu creste peste 7 grade in timpul saptamanii.

Este posibil sa cumparati anvelope de iarna in rate in magazinul dvs.?

La centrul de anvelope CasaAuto, puteti cumpara anvelope de iarna si alte bunuri auto in rate, mai detaliat pe site-ul si la telefon +37360905555

Cat costa anvelopele de iarna in Moldova?

Gama de anvelope din magazinul nostru este intotdeauna completata, preturile sunt indicate pe site-ul web si puteti afla costul exact apeland +37360905555