Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Pret
Vascozitate(SAE):
0W-16
0W-20
0W-30
0W-40
5W-20
5W-20
5W-30
5W-40
5W-50
10W
10W-30
10W-40
10W-50
10W-60
15W-40
15W-50
20w-20
20W-50
20W-60
30W
75W-90
75W-140
80W-90
188
120
184
75W-80
30
Ascunde Volum
1 l
4 l
5 l
6 l
7 l
10 l
20 l
60 l
200 l
205 l
208 l
2 L
3 L
30 l.
0.5 l
Ascunde Tip de ulei
Sintetic
Semisintetic
Mineral
Ascunde Combustibil
Benzină
Gaz
Diesel
Ascunde Producator
Wolf
Pemco
Frostterm
Siboil
Shell
Volga Oil
FanFaro
Mazda
Pilots
Кama Oil
Opel
Hundert
Kuttenkeuler
Zic
Catol Lux
GT Cruizer
GT Cruizer
3ton
Luxoil
Новоуфимск
Suzuki
Mercedes-Benz
Motul
Toyota
Volkswagen
Nissan
Lexus
Ford
Mobil
Aral
Oilright
Lukoil
Gazpromneft
Motor lux
Grom-ex
Bars
Venol
Favorit
Castrol
Bardahl
Elf
Luxe
Chempioil
Fuchs
Total
Lotos Oil
Navigator
Country
Sib Trol
Ravenol
Rolf
Kixx
Rosneft
Rheinol
Eurol
Aminol
Ascunde Tip
Scuter
Camion
Uleiul de spălare
Barca
Auto
Moto
Ascunde
Cauta

S-a terminat ulei de motor si cautati de unde sa cumparati ieften in Chisinau? CasaAuto.md ofera cea mai extinsa gama de uleiuri auto in Moldova la cele mai ieftine preturi din Chisinau. Avem ulei auto de toate tipurile si marcile, pornind de la cei mai renumiti producatori, terminand cu recent aparut pe piata uleiurilor de motor. Inainte de a cumpara ulei auto, ne puteti contacta la numarul de telefon enumerat mai sus. Expertii nostri vor fi bucurosi sa va sfatuiasca uleiuri pentru automobile de cea mai inalta calitate pentru motoarele de masina potrivite tipului dvs. de motor.

Rezultatele cautarii: 1466 Sortare по:

Ulei pentru motor – cel mai important component de motor !

Nu este un secret faptul ca ulei pentru motor este conceput pentru a asigura o functionare lunga si fara probleme a motorului. De asemenea, acesta trebuie sa se potriveasca perfect cu marca masinii. Cumparati ulei de motor in Chisinau pentru a va garanta:

✔ protejarea motorului de uzura prin crearea unei pelicule de ulei pe suprafata anumitor parti;

✔ protectia pieselor impotriva murdariei si coroziunii.

Calitatea functionarii vehiculului si multe altele depinde de tipul de ulei motor utilizat. In ceea ce priveste recomandarile complete si corecte pentru alegerea produs de uleiuri auto, acestea sunt indicate in pasaportul tehnic al vehiculului.

Uleiuri auto in Chisinau: Compozitia si tipurile

Uleiul de motor este format din doua componente: uleiuri auto de baza si un pachet de aditivi care ii influenteaza caracteristicile.

In prezent puteti cumpara trei tipuri de ulei de motor: sintetic, mineral si semisintetic.

Uleiuri auto mineral este un produs rafinat care nu poate fi utilizat in forma sa pura. Datorita aditivilor, acesta devine utilizabil. Cu toate acestea, in conditii meteorologice extreme, proprietatile de baza ale acestui lubrifiant se deterioreaza. Principalele avantaje al acestui ulei de motor: pret accesibil si eficienta ridicata.

Ulei auto sintetic este produs folosind o tehnologie speciala. Metoda de prelucrare permite sa programati caracteristicile necesare ale uleiului auto, sa il creati cu anumite proprietati dorite. Nu are dezavantaje fata de analogul mineral precum ingrosarea in timpul ingheturilor severe si evaporarea in timpul incalzirii excesive.

Ulei motor semi-sintetic este un amestec de baza minerala cu aditivii sintetici. Acest „amestec” este conceput pentru a imbunatati proprietatile uleiuri auto. In acest caz, aditivii nu trebuie sa depaseasca 30%. Acest produs se afla in mijlocul liniei de ulei de motor din punct de vedere al costurilor si al calitatii.

Ulei auto la pret ieften in CasaAuto – este cea mai buna alegere!

In magazin online de cauciucuri CasaAuto.md, puteti cumpara ulei auto ieftin in Chisinau pentru automobile in conditii acceptabile: selectare potrivit masinii, preturi accesibile de ulei pentru motor in Chisinau si un asortiment imens. Catalogul ofera informatii detaliate despre acesti lubrifianti importanti. Vindem produse de la cele mai bune marci din lume.

Daca nu puteti gasi uleiuri de motor in Moldova potrivit, va rugam sa ne contactati apeland la numarul indicat sau completand un formular de pe site. Dupa aceea, veti primi toate raspunsurile la intrebarile dvs.

Pret ulei auto incepe de la 55 MDL si pina la 25.000 MDL pe baril ulei motor de clasă premium.Totate preturi voi puteti va aflati in catalogul nostru!